Katja Pyörälä

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
JYVäSKYLä
040 541 2504 | katja.pyorala@bo.fiKatja on ammattitaitoinen ja energinen välittäjä, jonka iloinen, positiivinen ja määrätietoinen asenne näkyy hänen työskentelyssään. Asiakkaiden auttaminen ja ongelmien ratkaiseminen ovat lähellä hänen sydäntään. Katja on aloittanut välittäjän uransa vuonna 2007, kun hän hyppäsi ravintola-alalta kiinteistönvälittäjän vauhdikkaaseen arkeen.

Aktiivisuus on myös osa Katjan elämää: jos hän ei ole töissä, hänet todennäköisimmin löytää kuntosalilta tai lenkkipolulta. Salibandykenttä ja voimistelumatto ovat myös tulleet tutuksi tälle äidille lasten harrastusten kautta. Silloin kuin Katja rentoutuu, on hän mökillä veden äärellä villasukat jalassa hemmottelemassa perhettään hyvällä ruualla.
”Pidin paljon Katjan tavasta viedä myyntiä eteenpäin. Hän teki kaikkensa, että myynti toteutui. Katja on lämmin ja luotettava välittäjä – suosittelen!”

– myyjä, Jyväskylä

”Asuntomme stailaus ja kuvaus oli maanantaina, asunto tuli myyntiin torstaina, ensimmäinen näyttö sunnuntaina ja tarjous jonka hyväksyimme tuli heti tiistaina. Myyntiaika oli kuusi päivää! Huomasimme myös, että asuntomme oli laajasti esillä sosiaalisen median kanavissa, joka varmasti vauhditti myyntiä.”

– Jonna Leppäkumpu, myyjä, Leppävesi

”Asunnon myynti ylitti kaikki odotukseni. Selkeää ja nopeaa toimintaa. Eniten pidin siitä, että kuvaukseen ja stailaukseen panostettiin; kuvat toivat asunnon parhaat puolet esiin, mutta kuitenkin realistisesti. Katja on välittäjänä erittäin ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä.”

– Elina Minkkilä, myyjä, Jyväskylä

”Koko prosessi sujui tosi ammattitaitoisesti ja sujuvasti. Välittäjä oli aktiivinen, mutta ei kuitenkaan liian ”tuppaava”. Hänen toimintansa herätti luottamusta alusta saakka, ja hän huomioi toiminnassaan myös meidän toiveet esimerkiksi esittelyjen suhteen. Asuntomme myynnin lisäksi myös meidän ostotoiveissa ollut asunto oli Bo LKV:lla myynnissä. Vaikka välittäjät näissä kohteissa olivat eri henkilöitä, he toimivat yhdessä ja luvallamme olivat keskenään yhteydessä asioista. He puhalsivat ihanasti yhteen hiileen meidän hyväksemme.”

– myyjä, Jyväskylä

”Asunnon välittäjänä toiminut Katja oli molemminpuolisen lyhyen alkutunnustelun jälkeen todella aktiivinen ja valmis auttamaan asiassa kuin asiassa. Mikäli Katja ei heti kysyttäessä vastausta tiennyt, niin hän oli aina valmis asiat selvittämään. Asuntoon tutustumisessa sekä kaupankäyntiin liittyvissä hetkissä tuli aito tunne siitä, että hän oli todella kiinnostunut myyjän ja ostajan(kin) tarpeista, ja tätä kautta hänen palvelunsa olivat normaalia välitystoimintaa parempia.”

– ostaja, Jyväskylä

”Ammattimaista toimintaa! Ensitapaamisesta asti olo oli turvallinen. Välittäjän kanssa ajatus oli samalla linjalla, vaikken itse ollutkaan seurannut alueen markkinoita. Infoa tuli myyntiaikana riittävästi ja tasaisesti, ja palvelu oli hyvää ja joustavaa, sekä kaupanteko selkeää.”

– Hanna Ala-Hannula, myyjä

”Kaikki sujui todella jouhevasti. Välittäjä oli nopeasti ja paljon yhteydessä mikäli vain mieleen tuli jotain kysyttävää. Hoiti virallisempia asioita ostajan eli minun puolestani, mikä oli suuri apu ja ei tuottanut stressiä itselle. Ensimmäisestä yhteydenotosta kaupantekoon ei mennyt kuin tovi, ja välittäjä organisoi hienosti kaikki asiat. Mahtavaa palvelua!”

– ostaja, Jyväskylä

”Kaikki meni hienosti alusta loppuun. Bo LKV oli vasta toinen välittäjä jonka valitsin myymään asuntoa, ja se oli selvästi minun virheeni. Kaikki vaiheet meni huomattavasti paremmin kuin kilpailijallanne, joka aloitti kohteen myynnin. Katja tulee jatkossakin hoitamaan välittäjätarpeeni asuntoasioissa.”

– Jussi Rinne, myyjä

”Katja hoiti kaikki jutut mainiosti, joten itselle jäi vain maksajan rooli. Homma sujui erinomaisesti, ja hän selvitti kaikkiin kysymyksiin vastaukset viipymättä. Suosittelen lämpimästi!”

– ostaja, Jyväskylä

Myytävät kohteet

Haapalammentie 17

Vaajakoski, Jyväskylä kerrostalo 1984
75 m2 85 000 € 3h,k,las.p.

Riihipurontie 47

Uurainen, Uurainen mökki tai huvila 1973
34 m2 109 000 € tupa, alkovi, kk, kph + saunarakennus

Vapaudenkatu 14

Keskusta, Jyväskylä kerrostalo 1958
49 m2 145 000 € 2h, k

Satamakatu 13

Lutakko, Jyväskylä kerrostalo 2017
68,5 m2 310 000 € 3h,kt,s

Kuohunraitti 49

Kuohu, Jyväskylä omakotitalo 1957
174 m2 129 000 € 5h,k,khh,2xkh,s

Laajavuorentie 3

Laajavuori, Jyväskylä kerrostalo 1969
70 m2 75 000 € 3h+k

Kivirannantie 19

Palokka, Jyväskylä rivitalo 1980
64 m2 115 000 € 2h,k,s

Runoilijantie 5

Palokka, Jyväskylä rivitalo 1989
57 m2 115 000 € 2h,k,s

Tähtäin 35

Kortemäki, Jyväskylä omakotitalo 1973
110 m2 188 000 € 3mh,oh,tkh,kh,s