Katja Pyörälä

kiinteistönvälittäjä LKV, partner
JYVäSKYLä
040 541 2504 | katja.pyorala@bo.fiKatja on ammattitaitoinen ja energinen välittäjä, jonka iloinen, positiivinen ja määrätietoinen asenne näkyy hänen työskentelyssään. Asiakkaiden auttaminen ja ongelmien ratkaiseminen ovat lähellä hänen sydäntään. Katja on aloittanut välittäjän uransa vuonna 2007, kun hän hyppäsi ravintola-alalta kiinteistönvälittäjän vauhdikkaaseen arkeen.

Aktiivisuus on myös osa Katjan elämää: jos hän ei ole töissä, hänet todennäköisimmin löytää kuntosalilta tai lenkkipolulta. Salibandykenttä ja voimistelumatto ovat myös tulleet tutuksi tälle äidille lasten harrastusten kautta. Silloin kuin Katja rentoutuu, on hän mökillä veden äärellä villasukat jalassa hemmottelemassa perhettään hyvällä ruualla.
”Pidin paljon Katjan tavasta viedä myyntiä eteenpäin. Hän teki kaikkensa, että myynti toteutui. Katja on lämmin ja luotettava välittäjä – suosittelen!”

– myyjä, Jyväskylä

”Asuntomme stailaus ja kuvaus oli maanantaina, asunto tuli myyntiin torstaina, ensimmäinen näyttö sunnuntaina ja tarjous jonka hyväksyimme tuli heti tiistaina. Myyntiaika oli kuusi päivää! Huomasimme myös, että asuntomme oli laajasti esillä sosiaalisen median kanavissa, joka varmasti vauhditti myyntiä.”

– Jonna Leppäkumpu, myyjä, Leppävesi

”Asunnon myynti ylitti kaikki odotukseni. Selkeää ja nopeaa toimintaa. Eniten pidin siitä, että kuvaukseen ja stailaukseen panostettiin; kuvat toivat asunnon parhaat puolet esiin, mutta kuitenkin realistisesti. Katja on välittäjänä erittäin ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä.”

– Elina Minkkilä, myyjä, Jyväskylä

”Koko prosessi sujui tosi ammattitaitoisesti ja sujuvasti. Välittäjä oli aktiivinen, mutta ei kuitenkaan liian ”tuppaava”. Hänen toimintansa herätti luottamusta alusta saakka, ja hän huomioi toiminnassaan myös meidän toiveet esimerkiksi esittelyjen suhteen. Asuntomme myynnin lisäksi myös meidän ostotoiveissa ollut asunto oli Bo LKV:lla myynnissä. Vaikka välittäjät näissä kohteissa olivat eri henkilöitä, he toimivat yhdessä ja luvallamme olivat keskenään yhteydessä asioista. He puhalsivat ihanasti yhteen hiileen meidän hyväksemme.”

– myyjä, Jyväskylä

”Asunnon välittäjänä toiminut Katja oli molemminpuolisen lyhyen alkutunnustelun jälkeen todella aktiivinen ja valmis auttamaan asiassa kuin asiassa. Mikäli Katja ei heti kysyttäessä vastausta tiennyt, niin hän oli aina valmis asiat selvittämään. Asuntoon tutustumisessa sekä kaupankäyntiin liittyvissä hetkissä tuli aito tunne siitä, että hän oli todella kiinnostunut myyjän ja ostajan(kin) tarpeista, ja tätä kautta hänen palvelunsa olivat normaalia välitystoimintaa parempia.”

– ostaja, Jyväskylä

”Ammattimaista toimintaa! Ensitapaamisesta asti olo oli turvallinen. Välittäjän kanssa ajatus oli samalla linjalla, vaikken itse ollutkaan seurannut alueen markkinoita. Infoa tuli myyntiaikana riittävästi ja tasaisesti, ja palvelu oli hyvää ja joustavaa, sekä kaupanteko selkeää.”

– Hanna Ala-Hannula, myyjä

”Kaikki sujui todella jouhevasti. Välittäjä oli nopeasti ja paljon yhteydessä mikäli vain mieleen tuli jotain kysyttävää. Hoiti virallisempia asioita ostajan eli minun puolestani, mikä oli suuri apu ja ei tuottanut stressiä itselle. Ensimmäisestä yhteydenotosta kaupantekoon ei mennyt kuin tovi, ja välittäjä organisoi hienosti kaikki asiat. Mahtavaa palvelua!”

– ostaja, Jyväskylä

”Kaikki meni hienosti alusta loppuun. Bo LKV oli vasta toinen välittäjä jonka valitsin myymään asuntoa, ja se oli selvästi minun virheeni. Kaikki vaiheet meni huomattavasti paremmin kuin kilpailijallanne, joka aloitti kohteen myynnin. Katja tulee jatkossakin hoitamaan välittäjätarpeeni asuntoasioissa.”

– Jussi Rinne, myyjä

”Katja hoiti kaikki jutut mainiosti, joten itselle jäi vain maksajan rooli. Homma sujui erinomaisesti, ja hän selvitti kaikkiin kysymyksiin vastaukset viipymättä. Suosittelen lämpimästi!”

– ostaja, Jyväskylä

”Katja hoiti myyntiprosessin suurella ammattitaidolla alusta loppuun. Katja loi luottamuksellisen suhteen meihin, ja annoimmekin Katjalle täysin vapaat kädet myynnin suhteen. Pyyntihinnasta pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen. Kolmantena päivänä kohteen tultua myyntiin saimme tarjouksen, joka lopulta johti kauppoihin. Katja oli selkeästi luonut luottamuksellisen suhteen myös ostajiin. Katja on todellinen ammattilainen, jonka suora ja rehellinen ote vetoaa niin ostajiin kuin myyjiin. Kiitos Katja!”

– myyjä, Vaajakoski

”Aikaisemmin olemme olleet ostajan roolissa välittäjä Katjan kanssa – nyt olimme myyjän roolissa. Iloinen ja ammattitaitoinen välittäjän asenne vakuutti meidät jälleen. Kaikki vaan meni niin sujuvasti ja hinta oli onnistuttu laittamaan kohdilleen, ja kaupat tuli nopeasti. Meidät pidettiin ajan tasalla koko myynnin ajan. Kiitos Bo ja Katja!”

– myyjä, Jyväskylä

”Asiantunteva, mutta maanläheinen palvelu! Uskalsi kysyä tyhmätkin kysymykset ja sai aina loistavan vastauksen. Koira pääsi koekävelemään vinyylilankkulattian. Kiva oli saada pieni lahja kaupan jälkeen ja arviokäynnillä.”

– ostaja, Jyväskylä

”Kaikki meni hienosti ja nopeasti. Keskiviikkona oli valokuvaus, perjantaina talo meni myyntiin ja tiistaina hyväksyttiin tarjous. Itse olisi ollut vaikea hahmottaa, että milloin kuuluu lopettaa näytöt ja hyväksyä tarjous, mutta luotimme siihen että Katja tietää. Katja todella paneutui talomme myyntiin; hän oli huomaavainen, asiallinen ja ennen kaikkea järkevä. Yhteydenpito oli mutkatonta ja Katjalta uskalsi kysyä mitä vain. Oli hyvä idea perustaa Whatsapp-ryhmä, että kaikki pysyivät ajan tasalla.”

– myyjä, Muurame

Myytäviä kohteita

Haukankaari 3

Haukkala, Jyväskylä kerrostalo 2021
31 m2 127 000 € 2h,kt

Haukankaari 3

Haukkala, Jyväskylä kerrostalo 2021
31 m2 129 000 € 2h,kt

Haukankaari 3

Haukkala, Jyväskylä kerrostalo 2021
28,5 m2 111 000 € 1h,kt

Isännäntie 2

Kortepohja, Jyväskylä kerrostalo 1987
76 m2 147 000 € 3h,k,s

Matinmäentie 120

Palokka, Jyväskylä rivitalo 1985
89,5 m2 159 000 € 4h,k,s,kph,erill.wc,parveke, terassi

Haapalammentie 17

Vaajakoski, Jyväskylä kerrostalo 1984
75 m2 79 000 € 3h,k,las.p.

Lannevedentie 1461

Lannevesi, Saarijärvi omakotitalo 2011
247 m2 328 000 € 5h,oh,k,rt,2kh,s,khh

Puistokatu 11

Puistola, Jyväskylä kerrostalo 1960
58 m2 139 900 € 2h,k

Sikomäentie 8

Vihtavuori, Laukaa omakotitalo 1956
98 m2 145 000 € 4h,k,kh,s


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Jokiniemi, Laukaa

omakotitalo 120 m2
MYYTY

Haukkala, Jyväskylä

kerrostalo 28,5 m2
MYYTY

Kuokkala, Jyväskylä

kerrostalo 73 m2
MYYTY

Vaajakoski, Jyväskylä

kerrostalo 70,5 m2
MYYTY

Sarvivuori, Jyväskylä

omakotitalo 106 m2
MYYTY

Tourula, Jyväskylä

kerrostalo 45,5 m2
MYYTY

Lohikoski, Jyväskylä

kerrostalo 27,5 m2
MYYTY

Tikkakoski Kummunmäki, Jyväskylä

omakotitalo 123,5 m2
MYYTY

Lutakko, Jyväskylä

kerrostalo 47 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.