Case Turun Svalan - 3D-visualisointi olohuone

Case Turun svalan

Uudiskohde Turun Pääskyvuoressa

As Oy Turun Svalan

Linkkitorninkatu 1, 20520 Turku
Kerrostalo | 45 asuntoa
Asuntojen koot 28,5–64,5 m2
Rakennuttaja: Rakennus-Salama Oy

Tärkeimmät saavutukset projektissa

Teaser- ja ennakkomarkkinointimateriaalit tehtiin keväällä 2021 ja markkinointi lähti liikkeelle kesällä 2021. Myynti aloitettiin syyskuussa 2021 ja kohde valmistui syksyllä 2022. Vain kahdeksan asuntoa oli vielä myymättä tammikuussa 2022. Projektissa onnistuttiin erityisen hyvin yhtenäisen ja houkuttelevan brändin rakennuksessa.

Bo toteutti koko markkinoinnin ja myynnin asuntohankkeeseen Turun Pääskyvuoressa. Svalan -nimiselle yhden asuinkerrostalon kokonaisuudelle luotiin brändi, verkkosivut sekä laadukas markkinointimateriaali.

Kohteen myynnistä vastaa Bo LKV. Hankkeen projektinjohdosta vastasi Bo Business.

Asiakkaan ja myynnin kanssa käytiin läpi potentiaaliset ostajakohderyhmät ja loimme heitä puhuttelevan visuaalisen identiteetin sekä markkinointimateriaalit. Kohteen brändi ja markkinointimateriaalit kertovat parhaiten samaa tarinaa, kun tekijät saadaan heti alusta lähtien saman pöydän ääreen ja keskustelemaan keskenään. Bo Businessin ollessa vastuussa projektinjohdosta, pysyi näkemys ja kokonaisuus kirkkaana kaikessa mitä tehtiin. Lopputulos onkin erittäin harmoninen ja visuaalisesti kaunis.

Kohteen brändi, visualisoinnit, verkkosivut, esitteet ja myynnin valmistelut saatiin kaikki pakettiin kahdessa kuukaudessa. Lopuksi teetettiin vielä työmaataulu samalla ilmeellä, jolloin yhteneväisyys jatkuu myös tontilla vieraileville.

Case Turun Svalan uudiskohteen markkinointimateriaaleja
Case Turun Svalan uudiskohteen lehtimainos
Case Turun Svalan uudiskohteen työmaataulu
Miika Salmela | Bo LKV

“Visuaalisesti kaunis kokonaisuus on ollut suurena apuna myynnille, ja asiakas on tyytyväinen, kun asunnot menevät kaupaksi. Asuntojen hahmottaminen on aina ostajalle helpompaa, mitä enemmän havainnekuvia on käytettävissä.”

Miika Salmela, Bo LKV Turku

Turun Svalanin kokonaisuuteen tuotetut ratkaisut

3D-visualisoinnit

Haluatko nähdä lisää referenssejämme?