Maria Keinänen

myyntipäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, partner
KUOPIO
044 989 3404 | maria@bo.fiBo Kuopion vetäjänä toimiva Maria on tunnettu kiinteistönvälityksen asiantuntija ja kokenut asuntokaupan ammattilainen. Marialle tärkeää on hyvä tiimihenki, avoimuus ja reiluus työkavereiden sekä asiakkaiden kesken. Maria on saanut kiitosta asiakkailtaan luotettavuudesta, joustavuudesta ja ripeästä asioiden hoitamisesta. Periksiantamattomuudella ja hyvillä neuvottelutaidoilla Maria saavuttaa kaikkia osapuolia miellyttävän lopputuloksen asunnon myyntiprosessissa. Marialle on tärkeää hoitaa työ ammattitaitoisesti, asiakkaita kuunnellen sekä arvostaen.

Vapaalla ja kiireisenkin työn ohella Maria pitää huolta päivittäisestä liikunnasta ja hyvinvoinnistaan kuntosalilla, lenkkeilemällä ja talvella myös avantouinnin parissa. Vapaa-aikaa vietetään myös koko perheen voimin aktiivisesti pojan juniori-KalPan jääkiekkoharrastuksen parissa.

”Tyhjä asunto heräsi henkiin. Välitysliike huolehti kirjaimellisesti kaikesta. Sanalla sanoen: täydellistä. Upeasti hoidettu prosessi kokonaisuudessaan. Marian puoleen käännymme taatusti jatkossakin!”

”Yhteistyö välittäjän kanssa mutkatonta, hän piti meidät hyvin ajan tasalla. Jokaisen näytön jälkeen puhelinyhteys. Kaupantekotilaisuus välitön, kaikki oli hoidettu valmiiksi.”

”Tyylikkäästi toteutettu stailaus ja kuvaus. Nopeat kaupat saatiin tehtyä, välittäjän toiminta oli asiantuntevaa ja tehokasta.”

”Kohde oli laitettu erittäin siistiin kuntoon, mutta pystyimme silti kuvittelemaan oman tyylimme siellä.”

”Kaikki sujui tehokkaasti ja nopeasti – ilman oloa, että kysymyksiimme ei olisi vastattu.
Stailaus oli ammattitaitoista ja kuvat erittäin onnistuneita. Toimiva konsepti!”

”Asiakaskokemuksen näkökulmasta kaikki toimi loistavasti ja myyntiaika jäi lyhyeksi. Erityiskiitokset välittäjänä toimineelle Maria Keinäselle, jonka kanssa yhteistyö oli oikein mukavaa.”

– Casper Santelimäki

”Olemme erittäin kiitollisia Bo:lle ja Maria Keinäselle nopeista kaupoista ja aivan loistavasta palvelusta! Meille jäi edellisten välittäjien kanssa monta asiaa hampaankoloon, mutta teidän kanssanne ei mitään – kaikki sujui ihan mahtavan hienosti, ja tunsimme koko ajan olevamme tärkeitä asiakkaina. Bo huomioi asiakkaat ihanalla tavalla, ja herätti nopeasti jo laantuneen toivomme asuntomme myynnistä. Käännymme ehdottomasti Bo:n suuntaan kun seuraavan kerran tarvitsemme asunnonvälityspalveluja, ja suosittelemme konseptianne kaikille lämpimästi!”

– Oona Timonen, myyjä

”Yksinkertaisen kaunista; stailaus toimi hyvin ja kuvat olivat onnistuneita.
Asunnon myynti herätti monenlaisia tunteita vähässä ajassa. Välittäjämme oli ammattilainen, joka hoiti homman nopeasti ja tyylikkäästi. Voimme lämpimästi suositella Bo LKV:ta ja välittäjäämme Maria Keinästä!”

”Meillä talo oli tyhjä, joten stailaus ja kuvaus toivat kotoisuutta ja viihtyisyyttä. Olin erittäin tyytyväinen kuviin. Kaikki sujui hyvin, sillä heti alkuun tuli kiinnostuneita katsojia ja myös jatkossa. Aiempi välittäjä ei saanut ihmisiä kiinnostumaan kohteesta.”

”Ihanan toimiva kokonaisuus – kaikki sujui hyvin selkeästi ja ammattitaitoisesti.”

– Satu Kapanen

”Olen erittäin tyytyväinen kaikkeen, mikä liittyy kaupan toteutumiseen.”

– myyjä

”Maria Keinänen on rautainen ammattilainen; erittäin miellyttävä ja kohteestaan aidosti välittävä kiinteistövälittäjä. Hän soitti heti jokaisen yksityisnäytön jälkeen ja kertoi asunnon katsojien kommentit asunnosta. Lisäksi sain häneltä joka viikko viikkoraportin sähköpostitse. Asunto meni kaupaksi nopeammin kuin olisin uskonut – alle kahdessa kuukaudessa.”

– myyjä

”Asuntokauppa kävi tosi sujuvasti tarjouksenteosta alkaen. Mikään yksityiskohta ei jäänyt epäselväksi. Verkkoasiointi toimi hyvin.”

– ostaja

”Kaikki meni todella sujuvasti ja sain tarvittaessa neuvoja. Välittäjä Maria oli ammattitaitoinen, ystävällinen ja auttavainen.”

– ostaja

”Kaikki sujui tosi hyvin, välittäjä otti todella hyvin huomioon että olimme ensiasunnon ostajia.”

– ostaja

”Ammattitaitoisuus: välittäjän osaaminen, asiantunteva arvio asunnostamme eli ei pelkkä vallitseva kauppahintojen vertailu niin kuin muiden firmojen arvioijilla, vaan kokonaisvaltainen arvio kohteen kunnosta, tehdyistä remonteista ja vallitsevasta markkinatilanteesta, kokonaisvaltaisuus: kaikki kaupan osa-alueet hoidettiin korkeatasoisesti ja nopeasti, tiivis yhteydenpito asioiden etenemisestä tai jos eivät edenneet ajallaan oli erityisen arvostettavaa. Ystävällisyys saa erityispisteet; kaikki kohtaamamme Bo:n välittäjät olivat poikkeuksellisen ystävällisiä. Kuvat olivat edustavia – tiloja ei stailattu liikaa, vaan oma tyylimme säilytettiin kivasti.

– Marja Hedman, myyjä

”Kaikki sujui niin nopeasti ja tehokkaasti kun saatiin paperiasiat kuntoon. Kaupan teko sähköisesti oli myös helppoa. Kuvaus ja stailaus oli onnistunut ja tyylikäs kokonaisuus.”

– Eeva-Liisa Luostarinen, myyjä

”Ratkaisevin asia oli että välittäjä lähti nopealla aikataululla näyttöön. Se ratkaisi koko kaupan.”

– ostaja

Myytäviä kohteita

Rantapuistonkatu 6

Saaristokaupunki, Kuopio kerrostalo 2018
64,5 m2 189 500 € 3h,kt,s

Maaherrankatu 1

Keskusta, Kuopio kerrostalo 1957
50 m2 142 000 € 2h,k

Kärängänkatu 1

Saaristokaupunki / Käränkä, Kuopio luhtitalo 2015
74,5 m2 230 000 € 3h,k,s

Sairaalakatu 8

Keskusta, Kuopio kerrostalo 2019
122,5 m2 579 000 € 4-5h,k,kh,khh,wc,s

Suokatu 24

Keskusta, Kuopio kerrostalo 2004
68 m2 229 500 € 3h,k,s

Maljalahdenkatu 39

Keskusta, Kuopio kerrostalo 1983
83,5 m2 229 000 € 3h,k,khh

Aallonmurtajankatu 1

Maljalahti, Kuopio kerrostalo 2020
78,5 m2 392 250 € 3h+kt+s

Keilanrinteenkatu 5

Saaristokaupunki, Kuopio kerrostalo 2019
60 m2 170 000 € 3h,kt,s

Aallonmurtajankatu 1

Maljalahti, Kuopio kerrostalo 2020
78,5 m2 378 550 € 3h+kt+s

Kanavaharjunkatu 13

Saaristokaupunki / Lehtoniemi, Kuopio luhtitalo 2012
66 m2 175 000 € 3h,kk,s

Kalevalankatu 47

Männistö, Kuopio kerrostalo 1961
54,5 m2 111 000 € 2h,k

Tulliportinkatu 5

Keskusta, Kuopio kerrostalo 2008
70 m2 239 000 € 3h,k,s

Puijonkatu 16

Keskusta, Kuopio kerrostalo 1982
41,5 m2 132 000 € 2h,kk,s,p


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Savolanniemi, Kuopio

omakotitalo 162 m2
MYYTY

Kurkimäki, Kuopio

omakotitalo 162 m2
MYYTY

Lehtoniemi / Saaristokaupunki, Kuopio

kerrostalo 94 m2
MYYTY

Lehtoniemi, Kuopio

luhtitalo 81,1 m2
MYYTY

Savolanniemi, Kuopio

rivitalo 70 m2
MYYTY

Keskusta, Kuopio

kerrostalo 100 m2
MYYTY

Jynkänvuori, Kuopio

paritalo 122 m2
MYYTY

Keskusta, Kuopio

kerrostalo 71,5 m2
MYYTY

Käränkä, Kuopio

rivitalo 108 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.