Maria Keinänen

myyntipäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, partner
KUOPIO
044 989 3404 | maria@bo.fiBo Kuopion vetäjänä toimiva Maria on tunnettu kiinteistönvälityksen asiantuntija ja kokenut asuntokaupan ammattilainen. Marialle tärkeää on hyvä tiimihenki, avoimuus ja reiluus työkavereiden sekä asiakkaiden kesken. Maria on saanut kiitosta asiakkailtaan luotettavuudesta, joustavuudesta ja ripeästä asioiden hoitamisesta. Periksiantamattomuudella ja hyvillä neuvottelutaidoilla Maria saavuttaa kaikkia osapuolia miellyttävän lopputuloksen asunnon myyntiprosessissa. Marialle on tärkeää hoitaa työ ammattitaitoisesti, asiakkaita kuunnellen sekä arvostaen.

Vapaalla ja kiireisenkin työn ohella Maria pitää huolta päivittäisestä liikunnasta ja hyvinvoinnistaan kuntosalilla, lenkkeilemällä ja talvella myös avantouinnin parissa. Vapaa-aikaa vietetään myös koko perheen voimin aktiivisesti pojan juniori-KalPan jääkiekkoharrastuksen parissa.

”Tyhjä asunto heräsi henkiin. Välitysliike huolehti kirjaimellisesti kaikesta. Sanalla sanoen: täydellistä. Upeasti hoidettu prosessi kokonaisuudessaan. Marian puoleen käännymme taatusti jatkossakin!”

”Yhteistyö välittäjän kanssa mutkatonta, hän piti meidät hyvin ajan tasalla. Jokaisen näytön jälkeen puhelinyhteys. Kaupantekotilaisuus välitön, kaikki oli hoidettu valmiiksi.”

”Tyylikkäästi toteutettu stailaus ja kuvaus. Nopeat kaupat saatiin tehtyä, välittäjän toiminta oli asiantuntevaa ja tehokasta.”

”Kohde oli laitettu erittäin siistiin kuntoon, mutta pystyimme silti kuvittelemaan oman tyylimme siellä.”

”Kaikki sujui tehokkaasti ja nopeasti – ilman oloa, että kysymyksiimme ei olisi vastattu.
Stailaus oli ammattitaitoista ja kuvat erittäin onnistuneita. Toimiva konsepti!”

”Asiakaskokemuksen näkökulmasta kaikki toimi loistavasti ja myyntiaika jäi lyhyeksi. Erityiskiitokset välittäjänä toimineelle Maria Keinäselle, jonka kanssa yhteistyö oli oikein mukavaa.”

– Casper Santelimäki

”Olemme erittäin kiitollisia Bo:lle ja Maria Keinäselle nopeista kaupoista ja aivan loistavasta palvelusta! Meille jäi edellisten välittäjien kanssa monta asiaa hampaankoloon, mutta teidän kanssanne ei mitään – kaikki sujui ihan mahtavan hienosti, ja tunsimme koko ajan olevamme tärkeitä asiakkaina. Bo huomioi asiakkaat ihanalla tavalla, ja herätti nopeasti jo laantuneen toivomme asuntomme myynnistä. Käännymme ehdottomasti Bo:n suuntaan kun seuraavan kerran tarvitsemme asunnonvälityspalveluja, ja suosittelemme konseptianne kaikille lämpimästi!”

– Oona Timonen, myyjä

”Yksinkertaisen kaunista; stailaus toimi hyvin ja kuvat olivat onnistuneita.
Asunnon myynti herätti monenlaisia tunteita vähässä ajassa. Välittäjämme oli ammattilainen, joka hoiti homman nopeasti ja tyylikkäästi. Voimme lämpimästi suositella Bo LKV:ta ja välittäjäämme Maria Keinästä!”

”Meillä talo oli tyhjä, joten stailaus ja kuvaus toivat kotoisuutta ja viihtyisyyttä. Olin erittäin tyytyväinen kuviin. Kaikki sujui hyvin, sillä heti alkuun tuli kiinnostuneita katsojia ja myös jatkossa. Aiempi välittäjä ei saanut ihmisiä kiinnostumaan kohteesta.”

”Ihanan toimiva kokonaisuus – kaikki sujui hyvin selkeästi ja ammattitaitoisesti.”

– Satu Kapanen

”Olen erittäin tyytyväinen kaikkeen, mikä liittyy kaupan toteutumiseen.”

– myyjä

”Maria Keinänen on rautainen ammattilainen; erittäin miellyttävä ja kohteestaan aidosti välittävä kiinteistövälittäjä. Hän soitti heti jokaisen yksityisnäytön jälkeen ja kertoi asunnon katsojien kommentit asunnosta. Lisäksi sain häneltä joka viikko viikkoraportin sähköpostitse. Asunto meni kaupaksi nopeammin kuin olisin uskonut – alle kahdessa kuukaudessa.”

– myyjä

”Asuntokauppa kävi tosi sujuvasti tarjouksenteosta alkaen. Mikään yksityiskohta ei jäänyt epäselväksi. Verkkoasiointi toimi hyvin.”

– ostaja

”Kaikki meni todella sujuvasti ja sain tarvittaessa neuvoja. Välittäjä Maria oli ammattitaitoinen, ystävällinen ja auttavainen.”

– ostaja

”Kaikki sujui tosi hyvin, välittäjä otti todella hyvin huomioon että olimme ensiasunnon ostajia.”

– ostajaEsimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Käränkä, Kuopio

rivitalo 108 m2
MYYTY

Puijonlaakso, Kuopio

kerrostalo 74,5 m2
MYYTY

Saaaristokaupunki / Rautaniemi, Kuopio

omakotitalo 224 m2
MYYTY

Jynkänvuori, Kuopio

omakotitalo 149 m2
MYYTY

Keskusta, Kuopio

kerrostalo 76,5 m2
MYYTY

Keskusta, Kuopio

kerrostalo 76,5 m2
MYYTY

Saaristokaupunki / Lippumäki, Kuopio

rivitalo 83 m2
MYYTY

Haaparinne, Siilinjärvi

omakotitalo 130 m2
MYYTY

Pappilanmäki, Kuopio

kerrostalo 76,5 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.