ilmakuvan päälle tehty 3D-aluevisualisointi

BO BUSINESS -YRITYSPALVELUT

Varmista kesäiset kuvat koko vuoden rakennushankkeisiin

Tilaa kesäkuvaukset 2023 hyvissä ajoin

Suosittelemme tilaamaan kesäkuvaukset tulevan vuoden ja talven 2023-2024 projekteihin huhti-toukokuun aikana

Kevään alkaessa on hyvä katsoa tulevan vuoden ja talven 2023-2024 projekteja ja suunnitella etukäteen millaista markkinointimateriaaleja kussakin projektissa tarvitaan käyttöön. Esimerkiksi seuraavan talven aikana alkavien uudiskohteiden ennakkomarkkinointien kesäkuvaukset kannattaa ehdottomasti hoitaa kesän 2023 aikana ja tilaukset tehdä hyvissä ajoin resursoinnin ja hyvien kelien varmistamiseksi. Vaikka syksyisestä ja talvisesta kuvamateriaalistakin saadaan kelien salliessa upean näköistä, suomalaiset suosivat kiinteistöjen markkinointimateriaaleissa kesäistä keliä ja maisemia.

Olemme kuvanneet tuhansia kohteita ympäri Suomen

Olemme onnekkaita, että saamme toimia yhteistyössä parhaiden kiinteistökuvaajien kanssa ympäri Suomen ja uskollisia asiakkaitamme ovatkin kaikki Suomen suurimmat rakennusliikkeet sekä arvostetuimmat kiinteistönvälittäjät. Kuvaamme asiakkaidemme rakennushankkeisiin materiaalia päivittäin ympäri vuoden, mutta lisäksi olemme järjestäneet laajoja, useiden kymmenien kohteiden kesäkuvausprojekteja jo usean vuoden ajan. Asuinrakennushankkeiden lisäksi teemme kuvausprojekteja myös mm. ravintoloille, hotelleille ja toimitiloille eri markkinointitarkoituksiin.


Alla koostettuna yleisimmät tuotteet, joissa kesäkuvauksista on iso hyöty

Drone-aluekuvaukset

Ilmasta otettujen aluekuvien avulla asiakas hahmottaa asunnon tai kiinteistön sijainnin laajemmasta kuvakulmasta. Ilmakuvauksessa otetaan huomioon lähellä olevat palvelut, tai muut tärkeät kohteet, jotka ovat oleellisia asuntoa markkinoitaessa. Otamme kuvia aina usealta eri korkeudelta eri ilmansuuntiin, jotta asiakkaillamme on paljon erilaisia kuvia, joista valita juuri sopivat omiin markkinointitarkoituksiinsa. Ilmakuvia tarvitaan myös aina aluevisualisointien taustalle.

Drone-ilmavideot

Still-kuvien lisäksi kuvaamme ilmasta usein myös videota, joiden käyttömahdollisuuksia on useita. Asiakas voi käyttää videoita sellaisenaan somessa tai kohdemarkkinonnissaan. Usein tuotamme myöhemmin vuoden aikana asiakkaillemme erilaisia kohde- ja mainosvideoita, joissa hyödynnämme kesällä otettuja ilmavideoita.

360-ikkunanäkymät visualisointeihin

360-näkymillä tarkoitetaan uudiskohteesta otettuja kerrosnäkymiä, joiden avulla voidaan havainnollistaa ostajalle hänen tulevan asuntonsa ikkunanäkymiä. Uudiskohteen kerrosnäkymien esittäminen on myyntivaltti, kun halutaan tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaisempi kokemus hänen tulevasta kodistaan, johon ainoastaan pohjakuva tai visualisointikuva ei riitä. 360-ikkunanäkymiä tarvitaan myös 3D-visualisoinneissa, jos halutaan näyttää realistiset maisemat kuvien ikkunoista.

Alueen markkinointivideot

Tuotamme asiakasprojekteihimme erilaisia markkinointivideoita ympäri vuoden, mutta jos kohteen esittelyssä alueen kuvaaminen ja kesäisten maisemien näyttäminen on oleellista, kannattaa kuvaukset suunnitella kesäajalle. Markkinointivideot ovat erityisen tehokkaita mainossisältöjä digitaalisissa kanavissa ja sopivat hyvin esimerkiksi uudiskohteiden teaser- tai ennakkomarkkinointivaiheisiin herättämään ostajien kiinnostusta. Videot ovat aina osa digimarkkinoinnin ja kokonaismarkkinoinnin ratkaisujamme asiakkaillemme.

Bo Businessin ottama markkinointikuva Oulun nallikarin majakasta

Alueen markkinointikuvat

Uudiskohteille otetaan usein informatiivisia tai tunnelmaa luovia markkinointikuvia kohteen lähiympäristöstä sekä alueen maamerkeistä ja palveluista, jotka ovat asunnonostajan kannalta tärkeitä tuoda esille. Asiakas saa käyttöönsä laadukkaat ammattilaistason valokuvat valmiiksi editoituna.

Tarjoamme erilaisia kuvauskokonaisuuksia, joihin voidaan sisältää niin still- kuin videokuvaakin maasta tai ilmasta käsin. Räätälöimme jokaisen kuvauksen asiakkaamme tarpeisiin, joten kysy tarjous kuvauksellesi, niin annamme sinulle hinnan, jonka kanssa laatu varmasti kohtaa.

Jos haluat lisätä myyntiäsi ja kasvattaa kiinteistösi tai kohteesi näkyvyyttä, olemme siihen varmasti paras kumppani!