@Bo Business valokuva Colony Leppävaarasta

Case Colony Toimitilat

Menestyksekäs ensimmäinen yhteistyövuosi – Colonyn brändi vahvistui ja kasvoi yli odotusten

Colony Toimitilat

Colony Toimitilat kehittää houkuttelevia ja inspiroivia toimistotiloja pääkaupunkiseudulla.
Pitäjänmäki | Tapiola | Leppävaara | Airport

Tärkeimmät saavutukset projektissa

Colony Toimitilat valitsivat syksyllä 2022 Bo Busineksen markkinointikumppanikseen ottamaan aktiivisen roolin markkinoinnin johtamisessa, kehittämisessä ja tuotannossa. Ensimmäinen, aivan loistava yhteistyövuosi on nyt takana ja Bo Busineksen rooli markkinointikumppanina on näkynyt merkittävästi Colonyn ensimmäisen toimintavuoden menestyksessä. Saavutimme vahvan digitaalisen preesensin, kasvatimme brändin tunnettuutta ja näkyvyyttä sekä tuotimme valtavasti lisää laadukasta markkinointimateriaalia, joilla olemme onnistuneet lisäämään Colonyn asemaa houkuttelevana toimitilavuokraajana. Tulevaisuudessa suunnittelemme tiivistävämme yhteistyötämme entisestään ja laajentavamme markkinointitoimenpiteitä uusille alueille.

”Yhteistyömme Colony Toimitilojen kanssa on ollut ensimmäisen toimintavuoden aikana menestyksekäs ja antoisa. Vuosi sitten Colony vasta aloitteli toimintaansa Suomessa, heillä ei ollut vielä mitään valmista markkinointistrategiaa, ja he tarvitsivat kumppanin, joka ottaisi ohjat käsiinsä ja kehittäisi heidän markkinointiaan”, kertoo Bo Busineksen markkinointipäällikkö Iina Rahko.

Yhteistyö alkoi lokakuussa 2022 verkkosivujen kehityksellä, jossa tavoitteena oli parantaa hakukoneoptimointia ja asiakaskokemusta. ”Heidän tiiminsä teki perusteellisen auditoinnin ja ehdotti tarvittavia muutoksia, mikä oli meille arvokasta”, sanoo Colonyn Asset Manager Leo Suokannas.

Seuraava askel oli alkaa rakentaa Colony Toimitilojen tunnettuutta pääkaupunkiseudulla pala palalta. Loimme digimarkkinointisuunnitelman annetun budjetin perusteella, joka koostui jatkuvasta hakukonemainonnasta Googlessa sekä kuukausittain rakennettavista somekampanjoista Metan kanavissa Instagramissa ja Facebookissa. Vuoden aikana on myös kokeiltu Google Discovery-mainontaa loistavilla tuloksilla ja tuotettu orgaanista sisältöä.

Ennen yhteistyötä Colony Toimitilojen verkkosivuilla oli vain muutama sata vierailua kuukaudessa. Ensimmäisen kumppanivuotemme aikana kävijämäärät ovat keskimäärin olleet 1000 käyntiä kuussa, ja huippukuukautena ne nousivat jopa 9000 vierailun lukuihin. Konversioiden määrä on myös ollut jatkuvassa kasvussa. Tämä osoittaa, että strategiamme on tuottanut tuloksia ja lisännyt verkkosivujen näkyvyyttä ja brändin houkuttelevuutta.

Brändin kehitykseen on liittynyt oleellisesti myös verkkosivujen jatkuva kehittäminen niin sisällön, optimoinnin kuin kuva- ja videomateriaalinkin suhteen. Olemme tuottaneet monipuolisesti markkinointimateriaaleja, mukaan lukien valokuvia, videoita, 3D-visualisointeja, esitteitä ja raportteja. Nämä materiaalit ovat auttaneet esittelemään Colony Toimitiloja houkuttelevasti potentiaalisille vuokralaisille ja asiakkaille.

”Olemme tehneet vuoden aikana aivan valtavasti asioita yhdessä ”, Leo toteaa

Colonylle vuoden kohokohta oli Bo Busineksen tuottama upea brändivideo, jota on ihasteltu sidosryhmien keskuudessa. ”Bo Busineksen pieteetillä toteutettu brändivideo oli kruunu koko vuodelle. Se ei ainoastaan näyttänyt upealta, mutta toi myös esille Colonyn ainutlaatuisen tarinan ja mission”, Leo korostaa.

Vuoden tärkein saavutus Colonyn näkökulmasta oli onnistunut brändin lanseeraus ja digitaalisen preesenssin luominen. ”Tunnettuus ei rakennu hetkessä ja siinä on vielä kovasti työtä, mutta nyt huomataan jo selkeä ero vuoden takaiseen: nyt saadaan jo inboundinakin yhteydenottoja, kun vuosi sitten kaikki liidit oli pelkästään myyntityön varassa”, Leo kertoo.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on tiivistää yhteistyötä entisestään ja laajentaa markkinointitoimenpiteitä bisnesmedioihin sekä panostaa digimarkkinoinnin ja laadukkaan materiaalituotannon lisäksi PR:ään, tapahtumiin ja uutiskirjemarkkinointiin. ”Erityisen tyytyväinen olen Bo Busineksen omistautuneisuuteen ja sitoutuneisuuteen. Toivoimme proaktiivista ja itseohjautuvaa kumppania, jolla langat pysyvät käsissä, ja sitä me myös saimme. Aina voi luottaa siihen, että hommat hoituvat priimatasolla”, Leo korostaa.

Bo Business Colony Toimitilat iphone mockup
Bo Business Colony Toimitilat iphone mockup

Colony Toimitiloille vuonna 2023 tuotetut ratkaisut

Brändivideo

Kaksi esimerkkiä kohdevideoista


3D-visualisointi

Colony kuntosali visualisointi

Colonyn toimistojen tilakuvauksia

Haluatko nähdä lisää referenssejämme?