Antti Saleva

asuntomyyjä, partner
JYVäSKYLä
041 315 3527 | antti.saleva@bo.fiAntti on toiminut koko aikuisikänsä yrittäjänä ja myyntityössä, joten hän on tottunut hektiseen arkeen jota kiinteistönvälitys parhaimmillaan tarjoaa. Kauppatieteiden maisterin tutkinto soveltuu hyvin kiinteistöalalle. Paljasjalkaiselle jyväskyläläiselle on myös karttunut kattava Keski-Suomen alueen tietämys, joka on nyt käytettävissäsi. Antin äiti sekä sisko ovat myös kiinteistönvälitysalalla, joten jollain tavalla kiinnostus alaa kohtaan vaikuttaa kulkeutuvan geeneissä. Antti on joustava sekä räväkkä liikkeissään, ja siitä syystä myös hyvä valinta välittämään kotisi ammattitaidolla ja hyvällä asenteella.

Vapaa-aika kuluu mailapelien parissa; talvella etenkin salibandy ja kesällä golf ovat harrastuksia, joiden kanssa aikaa saisi menemään enemmänkin. Luonnossa liikkuminen on tärkeää, ja sitä Antti harrastaa joka päivä koiransa Uunon kanssa.
”Kaikki sujui hyvin. Näyttöjä oli yllättävän paljon, ja mikä parasta, yksityisnäyttöjä. Tietysti nykytilanne sitä hieman vaatiikin. Välittäjä Antti oli aktiivinen, mukava ja helposti lähestyttävä, jonka kanssa on helppo toimia ja keskustella asioista.”

”Oli helppoa ja mukavaa. Välittäjä oli todella asiantunteva ja ymmärtävä ensiasunnon ostajaa kohtaan; oli avulias ja vastasi tyhmiinkin kysymyksiin, eikä luonut painetta.”

Myytävät kohteet

Hokkalantie 18

Jyskä, Jyväskylä rivitalo 1989
59 m2 133 000 € 2h,k,s,vh,terassi

Voikonkatu 19

Mannila, Jyväskylä rivitalo 2010
83 m2 244 000 € 3h,k,kh,s