Antti Saleva

asuntomyyjä, KTM, partner
JYVäSKYLä
041 315 3527 | antti.saleva@bo.fiAntti on toiminut koko aikuisikänsä yrittäjänä ja myyntityössä, joten hän on tottunut hektiseen arkeen jota kiinteistönvälitys parhaimmillaan tarjoaa. Kauppatieteiden maisterin sekä tradenomin tutkinnot soveltuvat hyvin kiinteistöalalle. Paljasjalkaiselle jyväskyläläiselle on myös karttunut kattava Keski-Suomen alueen tietämys, joka on nyt käytettävissäsi. Tinkimätön asenne yleisesti työntekoa kohtaan ja kunnioitus jokaista kohdetta kohtaan hintalappuun katsomatta on selviö. Antin mottona onkin ”Myy jokaista kotia siten kuin se olisi omasi” pätee hänen toimintatapaansa. Antti on joustava sekä räväkkä liikkeissään, ja siitä syystä myös hyvä valinta välittämään kotisi ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Saat halutessasi kaksi huippuvälittäjää välittämään kotiasi joustavasti ja tehokkaasti, jos valitset Antin sekä hänen välittäjäparinsa Piritta Huumon hoitamaan asuntosi myynnin.

Antin vapaa-aika kuluu mailapelien parissa; talvella etenkin salibandy ja lätkä sekä kesällä golf ovat harrastuksia, joiden kanssa aikaa saisi menemään enemmänkin.
”Kaikki sujui hyvin. Näyttöjä oli yllättävän paljon, ja mikä parasta, yksityisnäyttöjä. Tietysti nykytilanne sitä hieman vaatiikin. Välittäjä Antti oli aktiivinen, mukava ja helposti lähestyttävä, jonka kanssa on helppo toimia ja keskustella asioista.”

”Oli helppoa ja mukavaa. Välittäjä oli todella asiantunteva ja ymmärtävä ensiasunnon ostajaa kohtaan; oli avulias ja vastasi tyhmiinkin kysymyksiin, eikä luonut painetta.”

”Kaikki sujui kuin Strömsössä. Antti Saleva kohteli meitä ikäihmisiä kunnioitavasti.”

”Meillä oli hyviä kokemuksia Bo LKV:n välittäjistä. Tällä kertaa haluttiin miehen mielipide asunnosta, ja siksi ihan kuvan perusteella valittiin Antti Saleva välittäjäksi. Aluksi ajateltiin, että kysellään useammalta välittäjältä hinta-arvio, sillä eihän ensimmäisellä voi tärpätä. Mutta toisin kävi; Antti vaikutti juuri sopivalta välittäjältä, joten muilta ei sitten kyseltykään. Asunto stailattiin ja ensimmäisen näytön jälkeen myytiin. Ei voisi voinut paremmin mennä. Kiitos Antti!”

”Sain erinomaisen hyvää palvelua, kiitos Antti Saleva! Antti on ystävällinen, rauhallinen, huumorintajuinen ja huippuammattilainen. Kaikki sujui mukavasti ja mutkattomasti. Suosittelen, 10+!”

– Maria Sivonen

”Kaikki sujui erittäin hyvin. Antti otti itse heti yhteyttä kun pyysimme näyttöä, ja näyttö järjestyi heti seuraavana päivänä. Antti otti uudestaan yhteyttä seuraavana päivänä ensimmäisen käyntimme jälkeen, oli aktiivinen, miellyttävä ja asiantuntevan oloinen; kaupat syntyivätkin toisen käyntimme yhteydessä.”

Myytäviä kohteita

Korkeakoskentie 42

Valkola, Jyväskylä omakotitalo 2003
161 m2 398 000 € 5h,k,s,takkahuone,parveke

Varikkotie 3

Vaajakoski, Jyväskylä rivitalo 1965
58,5 m2 129 000 € 2h,k,s

Survontie 15

Ainola, Jyväskylä kerrostalo 2019
68 m2 275 000 € 3h,k,s,p

Ilmarisenkatu 13-15

Jyväskylä, Jyväskylä kerrostalo 1974
53 m2 115 000 € 2h,k,kh,vh,p

Kauppakatu 14

Keskusta, Jyväskylä kerrostalo 1956
72 m2 119 000 € 2h,k,kh,wc

Lehtishaka 4

Säynätsalo, Jyväskylä luhtitalo 1975
67 m2 113 900 € 3h+k+kph+s


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Ristonmaa, Jyväskylä

rivitalo 83 m2
MYYTY

Taulumäki, Jyväskylä

kerrostalo 48,5 m2
MYYTY

Mäki-Matti, Jyväskylä

kerrostalo 73 m2
MYYTY

Sääksvuori, Jyväskylä

paritalo 85 m2
MYYTY

Säynätsalo, Jyväskylä

kerrostalo 58 m2
MYYTY

Mäyrämäki, Jyväskylä

rivitalo 80 m2
MYYTY

Pysäkkivuori, Jyväskylä

paritalo 107 m2
MYYTY

Taulumäki, Jyväskylä

rivitalo 76,5 m2
MYYTY

Kangasvuori, Jyväskylä

paritalo 100 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.