Antti Saleva

asuntomyyjä, KTM, partner
JYVäSKYLä
041 315 3527 | antti.saleva@bo.fiAntti on toiminut koko aikuisikänsä yrittäjänä ja myyntityössä, joten hän on tottunut hektiseen arkeen jota kiinteistönvälitys parhaimmillaan tarjoaa. Kauppatieteiden maisterin sekä tradenomin tutkinnot soveltuvat hyvin kiinteistöalalle. Paljasjalkaiselle jyväskyläläiselle on myös karttunut kattava Keski-Suomen alueen tietämys, joka on nyt käytettävissäsi. Tinkimätön asenne yleisesti työntekoa kohtaan ja kunnioitus jokaista kohdetta kohtaan hintalappuun katsomatta on selviö. Antin mottona onkin ”Myy jokaista kotia siten kuin se olisi omasi” pätee hänen toimintatapaansa. Antti on joustava sekä räväkkä liikkeissään, ja siitä syystä myös hyvä valinta välittämään kotisi ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Saat halutessasi kaksi huippuvälittäjää välittämään kotiasi joustavasti ja tehokkaasti, jos valitset Antin sekä hänen välittäjäparinsa Piritta Huumon hoitamaan asuntosi myynnin.

Antin vapaa-aika kuluu mailapelien parissa; talvella etenkin salibandy ja lätkä sekä kesällä golf ovat harrastuksia, joiden kanssa aikaa saisi menemään enemmänkin.
”Kaikki sujui hyvin. Näyttöjä oli yllättävän paljon, ja mikä parasta, yksityisnäyttöjä. Tietysti nykytilanne sitä hieman vaatiikin. Välittäjä Antti oli aktiivinen, mukava ja helposti lähestyttävä, jonka kanssa on helppo toimia ja keskustella asioista.”

”Oli helppoa ja mukavaa. Välittäjä oli todella asiantunteva ja ymmärtävä ensiasunnon ostajaa kohtaan; oli avulias ja vastasi tyhmiinkin kysymyksiin, eikä luonut painetta.”

”Kaikki sujui kuin Strömsössä. Antti Saleva kohteli meitä ikäihmisiä kunnioitavasti.”

”Meillä oli hyviä kokemuksia Bo LKV:n välittäjistä. Tällä kertaa haluttiin miehen mielipide asunnosta, ja siksi ihan kuvan perusteella valittiin Antti Saleva välittäjäksi. Aluksi ajateltiin, että kysellään useammalta välittäjältä hinta-arvio, sillä eihän ensimmäisellä voi tärpätä. Mutta toisin kävi; Antti vaikutti juuri sopivalta välittäjältä, joten muilta ei sitten kyseltykään. Asunto stailattiin ja ensimmäisen näytön jälkeen myytiin. Ei voisi voinut paremmin mennä. Kiitos Antti!”

”Sain erinomaisen hyvää palvelua, kiitos Antti Saleva! Antti on ystävällinen, rauhallinen, huumorintajuinen ja huippuammattilainen. Kaikki sujui mukavasti ja mutkattomasti. Suosittelen, 10+!”

– Maria Sivonen

”Kaikki sujui erittäin hyvin. Antti otti itse heti yhteyttä kun pyysimme näyttöä, ja näyttö järjestyi heti seuraavana päivänä. Antti otti uudestaan yhteyttä seuraavana päivänä ensimmäisen käyntimme jälkeen, oli aktiivinen, miellyttävä ja asiantuntevan oloinen; kaupat syntyivätkin toisen käyntimme yhteydessä.”

Myytäviä kohteita

Etu-kanavuorentie 4

Vaajakoski, Jyväskylä omakotitalo 1954
141 m2 319 000 € 1.krs: et, oh, kt, rt, wc 2.krs: 2-3 mh, kellari: takkahuone, wc, pkh, s, kph, tal.kell, autotalli

Sananiekantie 6

Kortepohja, Jyväskylä kerrostalo 1968
64 m2 105 000 € 2h,k,kh,erillis-wc,p

Kauppakatu 14

Keskusta, Jyväskylä kerrostalo 1956
72 m2 132 500 € 2h,k,kh,wc


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Paavalinvuori, Muurame

omakotitalo 211 m2
MYYTY

Leppävesi, Laukaa

rivitalo 80,5 m2
MYYTY

Keskusta, Jyväskylä

kerrostalo 71,5 m2
MYYTY

Ainola, Jyväskylä

kerrostalo 68 m2
MYYTY

Ristonmaa, Jyväskylä

rivitalo 83 m2
MYYTY

Kangasvuori, Jyväskylä

rivitalo 58 m2
MYYTY

Taulumäki, Jyväskylä

kerrostalo 48,5 m2
MYYTY

Mäki-Matti, Jyväskylä

kerrostalo 73 m2
MYYTY

Kinkovuori, Jyväskylä

omakotitalo 201 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.