Siirry suoraan sisältöön

Ajankohtaista

Tarjoamme ajankohtaista tietoa asuntokaupan tilanteesta, uusimmista palveluistamme ja tapahtumista sekä uutisia Bo:n kasvusta alan edelläkävijänä.

Asuntokaupan markkinamurros käynnissä – katso Bo Beat -pikapulssi!

Bo LKV:ssa kesäkuun asuntomyynti jatkoi vahvasti toukokuun positiivista trendiä. Kesäkuun 2020 asuntomyynti Bo:ssa oli 18 % parempi verrattuna edellisvuoden kesäkuuhun ja oli tähän asti vuoden selkeästi paras kuukausi. Asuntokaupan markkinamurros on tosiasia. Bo on kasvattanut toiminta-alueillaan kasvukeskuksissa markkinaosuuttaan tammi-toukokuussa 2020 4,7 %.

Bo LKV myy asunnot kirkkaasti keskiarvoa nopeammin

Toukokuussa Bo LKV on tehnyt asuntokauppoja vilkkaasti kaikilla toiminta-alueillaan eli pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Jyväskylässä, Kuopiossa sekä Oulussa. Laimean huhtikuun jälkeen lisääntynyt asuntotarjonta alkaa purkaa patoutunutta kysyntää. Myyntiajat ovat olleet yllättävänkin lyhyitä ja hintataso on säilynyt koronaa edeltävällä tasolla. 

Bo ja Unrealer uudistavat asuntokauppaa nyt yhdessä

Bo Family Group Oy on ostanut visualisointi- ja 3D-osaajan Unrealer Oy:n koko osakekannan. Bo on mm. Kauppalehden kasvuyritys-listalla huomioitu asuntokaupan ja asumisen palveluiden uudistaja. Itsenäisenä tulosyksikkönä Bo-konsernissa jatkava Unrealer vahvistaa Bo:n digitaalisia palveluita sekä erityisesti rakennuttajille tarjottavia markkinointi- ja myyntipalveluita.

Kuopion toimisto Bo LKV

Bo LKV Kuopio on avattu!

Pohjois-Savon kiinteistönvälitysmarkkinoilla puhaltaa uudet tuulet, kun Bo LKV rantautui Kuopioon 2.1.2020! Muutaman kuukauden remontin ja aherruksen jälkeen uusi toimisto on valmis. Löydät meidät Kuopion ydinkeskustasta osoitteessa Minna Canthin katu 15.

Bo LKV myi asuntoja yli 137 % edellisvuotta enemmän

Vuosi 2018 oli odotetusti Bo LKV:n historian paras vuosi koskaan. Vuonna 2018 myytiin Bo LKV:n kiinteistönvälittäjien kautta yhteensä 2297 asuntoa, joka on yli 137 prosenttia enemmän vuoteen 2017 verrattuna. Kerrostaloasuntojen kauppaa tehtiin 133 prosenttia ja rivitalojen kauppa 100 prosenttia enemmän kuin vuonna 2017. Omakotitalojen kaupankäynti kehittyi kaikista vilkkaimmin. Bo LKV myi omakotitaloja yli 180 prosenttia enemmän vuoteen 2017 verrattuna.