Julia Hakala

myyntijohtaja, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja, partner
OULU
044 218 7489 | julia.hakala@bo.fiJulia on tunnettu kiinteistönvälityksen asiantuntija ja kokenut myynnin ammattilainen. Lämpimänä ja ulospäin suuntautuvana ihmisenä tunnettu Julia on saanut asiakkailta kiitosta erityisesti tehokkuudestaan ja asiantuntemuksestaan. Tuttujen LKV- ja LVV- pätevyyksien sekä kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon lisäksi Julia toimii Maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana, sekä häneltä löytyy alan korkein ja arvostetuin ylemmän kiinteistönvälittäjän (YKV) pätevyys, joka on koko Suomen mittakaavassa harvinainen. Julian ammatilliseen osaamiseen kuuluu myös hänen vahva kielitaitonsa; suomen, ruotsin ja englannin kielien lisäksi hän puhuu täydellistä venäjän kieltä, mistä on paljon hyötyä mm. arvokohteiden myynnissä.

Vapaa-ajallaan Julia nauttii perhearjesta ja kahden lapsensa valloittavasta seurasta.

”Viisi tähteä Julialle kotini nopeasta myymisestä.Lämmintä ja iloista sekä tehokasta välittäjän työskentelyä oli ilo seurata. Vahva suositus Julialle, jos mietit ammattitaitoista välittäjää kodillesi! -Joonas”

”Julia hoiti meidän asunnon myynnin rautaisella ammattitaidolla ja asenteella. Tulen Juliaa suosittelemaan kaikille jotka asuntoa ovat myymässä. Kaikesta Julian tekemisestä huokui ammattitaito ja tekemisen meininki! Jo alusta pitäen Julia osoitti sen ettei hän pelkää haasteita vaan saa niistä vain lisää virtaa tekemiseensä. Julia hoiti asiat aina kuten sovittiin kelloon katsomatta. Oli hieno huomata kuinka omistautunut Julia oli hoitamaan asiat aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tulen varmasti kääntymään Julian puoleen myös tulevaisuudessa kun tarvitsen välittäjää. – Veikko”

”Kahdet kaupat samalla reissulla; vanhasta suoraan uuteen. Asiat järjestyy kun on asiantunteva ja aidosti välittävä välittäjä mukana.
Yhteistyö alkoi vuonna 2014, ja vastedeskin tiedämme kenen puoleen kääntyä asuntokauppa-asioissa!
Kiitos Julia! – Miika”

”Loistavaa ja asiantuntevaa palvelua. Asiakaslähtöinen asenne, ripeä ja joustava palvelu. Olemme perheeni kanssa erittäin tyytyväisiä Julian ammattitaitoon. – Joonas”

”Tehokas, ammattitaitoinen ja avoin Välittäjär Julia. Hoidit hienosti kotimme myynnin, iso kiitos siitä. Teet töitä varmuudella ja todella tarkasti, mutta silti tehokkaasti! Teet työsi sydämellä sekä jokaista asiakasta tarkasti kuunnellen. Kiitos, olet super välittäjätär – Anna”

”Oli ilo asioida Julian kanssa! Julialla on kyky nähdä asunto yksilönä, ammattitaito hoitaa kaupat tehokkaasti maaliin ja lisäksi hän on vielä uskomattoman tehokas. – Mia”

”Todella hienosti hoidetut asuntokaupat! Kaupat saatiin tehtyä todella nopeasti ja ammattitaitoa Julialta ei todellakaan puutu. Koko prosessista jäi todella hyvä ja lämmin fiilis, ja tiesimme, että aina saa apua ja neuvoa kun sitä tarvitsee. Melkein kuin olisi kaverin kanssa tehnyt kauppaa. Olet todellakin oikealla alalla! Kiitos vielä kaikesta! – Tanja”

Myytäviä kohteita

Isokatu 78

Heinäpää, Oulu kerrostalo 1980
88,5 m2 185 000 € 4h, k, kph, s, wc, las. p

Linnavallintie 17

Linnakangas, Kempele erillistalo 2019
109 m2 279 000 € 4h, k, kph, s, khh, wc, vh

Vaskitie 10

Kaukovainio, Oulu kerrostalo 1970
33,5 m2 68 000 € 1h, k, kph

Tarkka-ampujankatu 18

Heinäpää, Oulu kerrostalo 1960
53 m2 109 000 € 2h, k, kph, vh, las. parveke

Kvartsitie 2

Knuutilankangas, Oulu rivitalo 1983
81 m2 136 000 € 4h, k, kph, s, parveke

Kaitoväylä 18

Kaijonharju, Oulu kerrostalo 1984
88,5 m2 114 000 € 4h, k, kph, s, wc, vh, las. p

Lyhdekuja 10

Virtaoja, Oulu omakotitalo 1924
200 m2 297 000 € 5h, k, kph, s, pukuh. 2wc, khh, parvi


Esimerkkejä myydyistä kohteista

MYYTY

Okkosenranta, Liminka

omakotitalo 136 m2
MYYTY

Toppilansalmi, Oulu

kerrostalo 96 m2
MYYTY

Heinäpää, Oulu

kerrostalo 53 m2
MYYTY

Metsokangas, Oulu

omakotitalo 214 m2
MYYTY

Kaakkuri, Oulu

kerrostalo 45,5 m2
MYYTY

Tuira, Oulu

kerrostalo 51 m2
MYYTY

Laanila, Oulu

kerrostalo 37 m2
MYYTY

Toukola, Oulu

paritalo 79 m2
MYYTY

Kirkkokangas, Oulu

rivitalo 82 m2
Esitetyt kohteet ovat poimintoja viimeisen vuoden aikana myydyistä kohteista.