Katajanokka ASUINALUEENA

Katajanokka, Helsinki

OMALEIMAINEN ASUINALUE MEREN SYLEILYSSÄ

 

Helsingin kantakaupungin itärannalla sijaitseva Katajanokka, tuttavallisemmin Skatta, on rauhallinen ja tunnelmallinen asuinalue, joka on monille tuttu muun muassa Uspenskin katedraalista sekä Allas Sea Poolista. Katajanokka sopii rauhalliseen elämiseen vain kivenheiton päästä Kauppatorilta ja Helsingin keskustasta. Jugend-rakennustyylin ystäville Katajanokka on ideaali; asuinalueen vanhan puolen rakennuskantaa pidetään harvinaisen yhtenäisenä kokonaisuutena jugend-arkkitehtuuria. Katajanokalla asuu monipuolisesti asukkaita kaikista ikäluokista, jotka arvostavat rauhallisuutta ja hyvää tunnelmaa.

 

Katajanokan lähialueisiin kuuluvat Kruununhaka, ydinkeskusta, Kaartinkaupunki, Kaivopuisto sekä Ullanlinna, jotka Skattan tavoin tarjoavat laadukasta asumista arvokkaassa ympäristössä Helsingin sydämessä.

Katajanokka lukuina

Valitse postinumero:
1
Koulut
4
Päiväkodit ja leikkipaikat
13
Lääkärit ja terveysasemat
1
Kaupat
2
Ravintolat
7
Kahvilat ja baarit
47 %
Aikuisten talouksia
41 182 €
Keskitulo
19 %
Lapsiperheitä
56 %
Omistusasujia
*Luvut asuinalueista ovat keskiarvoja, jotka on toteutettu alueiden postinumerodatan avulla. Lukujen lähteet: LeadCloud Päättäjärekisteri ja Tilastokeskuksen Paavo-tietokanta. Esittelytekstien lähteet: Wikipedia sekä kaupunkien omat verkkosivut.


Myytävät kohteet – Katajanokka ja lähialueet


Min.
Max.

Min. m2
Max. m2

Min.
Max.

Merikasarminkatu 2

Katajanokka, Helsinki 68 m2 kerrostalo 2008
578 000 € 2h, k, s, lasitettu parveke

Linnankatu 5

Katajanokka, Helsinki 60 m2 kerrostalo 1906
485 000 € 2h, k, kph, wc (YJ:n mukaan 1h+k+väl)
Esittely 28.09.2020 klo 17.00-18.00

« Sivu 1/1 »Palaa takaisin ylös